Nyheder

Det nye logo. Lavet af en af mine søde kursus venner. Anastasia Elkjær. Den er jeg rigtig glad for.

Oplevelser med dyr og naturen.

Få indre ro, nærvær og glæde.

Naturgården Østerbymark er nu en del af GreenCareNetværket.dk

Jeg havde den store fornøjelse at blive valgt ind i bestyrelsen d. 24.03.17.

Find os på facebook: GreenCareNetværket.dk

Der er også en hjemmeside på vej !

 

 

Jeg har gennem et stykke tid siddet i en netværksgruppe, som har et samarbejde med universitetet i Risskov omkring et dokumenteret projekt, som omhandler hesteassisteret terapi. Det har en gavnlig virkning på mennesker, som ønsker at genfinde indre ro og opleve nærvær. Gruppen består af en tidl. overlæge ved psykiatrien, psykologer og hestekyndige.

Benyt Naturgården Østerbymark dyrepark som udflugtmål og få kontakt med dyr. Alle dyrene er vant til menneskekontakt og er meget tamme. Oplev nærvær, ro, glæde, naturoplevelser og frisk luft. Der er også mulighed for at spise jeres medbragte mad i hyggelige naturomgivelser. Endvidere kan man benytte sig af CampWildLife i skønne naturomgivelser. Her er mulighed for at medbringe eget telt, hvis I ønsker at overnatte i naturen.

Stimuler sanserne og afstress i rolige omgivelser. Vi fodrer og klapper alle dyr. Vi har papegøjer, høns, kalkuner, påfugle, undulater, katte, hunde og heste. Vi kan lave mad på bål og være med til at bygge børne bondegården mm. Et projekt som vil være med til at styrke motorikken, skærpe sanser og udfordre samarbejdsevnerne. Altså masser af kreative udendørs aktiviteter for enhver. Kun fantasien sætter grænsen. Kom og vær med, oplev glæden, den friske luft og naturen.

Skal du/I på tur enten med hestevogn eller på hesteryg, så er CampWildLife et fantastisk dejligt sted, hvor I er velkomne til at overnatte. Der er også en fold til jeres heste. Kontakt mig for info !

 

Børnefødselsdag !

En anderledes børnefødselsdag. Oplev din fødselsdag på en ny og spændende måde. Mulighed for ridetur på hest/pony, masser af udendørs aktivitet med forskellige dyr, skattejagt, bueskydning, junglestien, cykelringridning, mad på bål osv. Medbragt mad kan spises i halmladen, hvor vi siddder og hygger os! Praktisk påklædning, da vi er ude i den dejlige natur. Kom og få en uforglemmelig dag som I sent vil glemme!

 

Teambuilding dag !

Til skoler og institutioner. En dag hvor undervisningen vil være utraditionel og vi griber nuet. Det er min erfaring, at specielt de, som ikke er så bogligt stærke, har stor glæde af sådan en dag. De vil få en succesoplevelse, som kan være skridtet til en bedre forståelse af hinandens styrker og svagheder.

Dette koncept kan med stor succes også bruges af arbejdspladser, foreninger mv. Hvordan løser vi i fællesskab en udfordring? Indtager vi de vante roller? Eller er der pludselig en medarbejder, der normalt er meget tilbageholdende, som leverer et indspark til gruppen?

Hjertelig velkommen til en dag, hvor vi bryder ud af de vante roller.